Започваме основния ремонт на сграда ТПП 8-ми март в

...
  Започваме основния ремонт на сграда ТПП 8-ми март в
Коментари Харесай

В Божурище започва основен ремонт на сграда с голямо обществено значение

 
Започваме главния ремонт на постройка ТПП 8-ми март в гр. Божурище. Сградата е издигната през 1897 година и е реконструирана през 1970 година Тя е с голямо публично значение и всекидневно се посещава от голям брой жители, които имат работа, обвързвана с общинска работа земеделие и обществено подкрепяне.  Архивът на община Божурище също се обитава там, което изрично значи, че пространствата би трябвало да се усъвършенстват, с цел да може документите да бъде съхранявана изрядно и в подобаващи условия. За тази цел ще се осъществят следните дейности:  1. Демонтажи по мазилка на фасади; 2. Направа на шприц; 3. Полагане на топлоизолация; 4. Полагане на хидроизолация; 5. Направа на дренаж към сградата; 6. Частичен ремонт на покривна конструкция; 7. Направа на нова дървена конструкция; 8. Монтаж на водосточни тръби; 9. Подмяна на покривни покрития; 10. Направа на мълниезащита; 11. Демонтаж на дограми; 12. Доставка и монтаж на нови дограми; 13. Шпакловка по стени; 14. Подови настилки; 15. Направа на окачени тавани; 16. Демонтаж на стенни и подови настилки в санитарни помещения; 17. Монтаж на стенни и подови настилки в санитарни помещения; Очакваме резултатът и смяната образа на постройката да бъде още един позитивен знак за развиването на общината. Започва главният ремонт на постройка ТПП 8-ми март в гр. Божурище. Сградата е издигната през 1897 година и е реконструирана през 1970 година Тя е с голямо публично значение и всекидневно се посещава от голям брой жители, които имат работа, обвързвана с общинска работа земеделие и обществено подкрепяне.
" Архивът на община Божурище също се обитава там, което изрично значи, че пространствата би трябвало да се усъвършенстват, с цел да може документите да бъде съхранявана изрядно и в подобаващи условия ", безапелационен е кметът Георги Димов.
За тази цел ще се осъществят следните дейности:
1. Демонтажи по мазилка на фасади;
2. Направа на шприц;
3. Полагане на топлоизолация;
4. Полагане на хидроизолация;
5. Направа на дренаж към сградата;
6. Частичен ремонт на покривна конструкция;
7. Направа на нова дървена конструкция;
8. Монтаж на водосточни тръби;
9. Подмяна на покривни покрития;
10. Направа на мълниезащита;
11. Демонтаж на дограми;
12. Доставка и монтаж на нови дограми;
13. Шпакловка по стени;
14. Подови настилки;
 Божурище отбелязва празника на божура и цветята на 26 юни Божурище отбелязва празника на божура и цветята на 26 юни
По традиция, ние божурчани, честваме Деня на божура и цветята в последната събота на месец май, в с. Гурмазово означават своя празн...
15. Направа на окачени тавани;
16. Демонтаж на стенни и подови настилки в санитарни помещения;
17. Монтаж на стенни и подови настилки в санитарни помещения;
Очакваме резултатът и смяната образа на постройката да бъде още един позитивен знак за развиването на общината.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР